Ние сме фирма фокусирала се върху предлагането на висококачествени мебели за фризьорство, козметика, уелнес и спа на достъпни цени. Всички стол мивки и фризьорски столове на Panda се произвеждат в Полша. Единствено ние може да Ви предложим индивидуален дизайн с над 40 цвята кожа по избор от каталога ни.
Ние внасяме подобрения в нашия сайт, за да бъде надежден източник на подробна информация за мебелите на Panda. Може да проверите цените за отделни продукти, технически описания и да преглеждате онлайн каталози. Допълваме галерията в раздела: Визуализация на колекции – където можете да намерите снимки от обзаведени салони с участието на мебели Panda.
Panda е източник на вдъхновение за салони, както и нашите клиенти ефективно вдъхновяват Panda. Ние създаваме свежи идеи, позовавайки се на опита на екипа на Panda и на опита на нашите клиенти.
Свържете се с нас за безплатен съвет за Вашия салон. Имаме опит в проектирането, разположението и дизайна на салони на наши клиенти. Вижте нашите Съвети и За Нас.

Каним Ви да се запознаете с мебелите на Panda и да се свържете с нас.